Подарунок

Геннадий Королёв
Я тобі подарую прийдешню весну,
Щоб у серці плекала кохання,
Щоб були твої ночі самотні – без сну
Від чекання, страждання, бажання.

Я тобі подарую хмаринку пухку,
Сум душі вона зросить сльозами,
Чисту вроду дівочу, бентежно-п’янку,
Збереже, щоб не в’яла роками.

Я по вінця наллю келих терпкого трунку,
Заіскриться в вині мана марних надій.
Чи пізнаю колись смак твого поцілунку,
Чи здійсниться моя найсолодша із мрій?