Породжений з праху

Михаил Гавриш
Чому я iсную,для чого це потрiбно,
я такий самий як ви,мене навiть не видно,
я не був на телебаченнi,не був на радiо,
шукаючи самого себе,чека ни чиюсь помiч.
Нiкому не потрiбний,свiй сам,так не здається?
Мене побачили,почули,а сердце б'ється,
усе сильніше,ви бачите як я зникаю,
сердце зупинилось,світу не помічаю.
Я так довго шукав життя, і його суть,
якщо знайду, але хоча "Забудь",
тобто не треба шукати,я марно втрачаю час,
я став кимось,я не один iз вас.
Усi однакові,усi розмовляють так само,
на тi самi теми,це вже не цiкаво,
де вашi життєвi теми,да справжнi думки,
усi ви клони,я ж не такий як ви.
Приспів
Це вже не я,мене для вас немає,
шукай iнших,старий я помираю,
я зникаю, перероджуюсь немов фенікс,
з праху в вогонь,палає моє небо.