Мрiйлив сни

Ваня Громяк
Подорожуючи у вимірі шалених снів ,
Я бачив тисячі історій та світів.
Не менше бачив я і нездійсненних мрій ,
Що не судилося пізнать душі моїй.

Назустріч йшли мені дивні істоти,
Розповідали всім веселі анекдоти.
Ні,не страшні вони,а навпаки кумедні ,
Такі великі й водночас приємні.

І звідусіль у тому світі віє романтизмом ,
Любов знайома з кожним організмом.
І кожна квітка має свою пару ,
Кожній овечці вже знайшли отару.

Та всі ті сни скінчились,настав ранок,
Я вийшов тихо на затишний ганок ,
Поглянув на свій сад і зрозумів ,
Я досягнув всього , чого хотів.