Поруч

Михаил Дубривный
Так поруч, і далеко
Світ належить, лише для тебе
Солнце, відкриваю очі 
Поруч лише, безсонні ночі

Тільки плач, зриваю голос
Подумки завжди с тобою
В напрямку моєї долі
Подаруй мені любові

Ламка як крига, дорога в осліп 
Не знаю що мені робити
Втікти, безпам’яті напитись 
В камінні, в темряві зігрітись

Ти бачиш як зникають сльози
Як холодіє серце вбите
Долонню, ти сховаєш подив
Очіма, зачаруєш подих, в мовчанні 
В золоті душі