Вiдгомiння лiта

Селена Алимдюл
Зжурилася зоря. Німує поніч.
Защедро роси розсипались, в лугах.
Сумує Літо бабине, в реп’яхах.
Кудись тепло спішить зажуравлинно,
Мрійливо День роздрімався, в ясенах,
Іскриночка, в калині, дивно-дивна —
Відлуння  літа —
                зоряний шарлах.