поет, що тут ще скажеш...

Инусик Димитрова
Він  думками  торкається  струн  поетичної  ліри,
Марить  небом  і  мріє  зустріти  свою  принцесу...
Мудрі  книги  -  його  вірний  засіб  від  стресу,
Щиро  в  серці  палає  вогонь  нев'янучої  віри.

Виривається  мріями  в  небо  серед  дикої  ночі,
П*є  світанки  очима  і  трохи  вірить  у  сни.
Гарячково  вдихає  аромат  запашної  сосни...
У  цих  злетах  його  видають  лиш  замріяні  очі.

Його  норов  незламний  не  може  комусь  підкорятись,
Йому  воля  потрібна  і  крапля  віри  в  людей.
Прагне  щастя  й  живе  в  круговерті    ідей;
Так  по-справжньому,щиро  вміє  лиш  він  посміхатись!