Осень

Михаил Дубривный
Сили втрачено вдосталь
В останне намагаюсь піти
В супротив сурової осіні
У спогадах сліпої надії

Тягнутися у проміні солнця
Чекати як востання весни
Затягнется небо поспіхом
І вже холодіють мости

Востанне квіти зацвіли
В безжальний вечор
І непомітно втрачю день...
Осінні миті

Я намагаюся піти ,В набряклім опорі
Не встоячі до ранку, кудись подіти
Саме ту, яку я втратив

Пам’ятаю, що ти здавалося,
Завжди будеш на світі
І марно, що сподівалися
До кінця, до останньої миті

Безмолвна ніч, вбивае сон, втрачає зорі 
Несамовито закречю від цього болю
І все навколо наче лід безкрає морє 
Вдивляючісь в нічну блакить
Я витру сльози