Дощик

Василий Никонюк -Партия Регионов
Повіяв вітер і зібрав усі хмаринки
І впав на землю рясний рясний дощ
Немов розкидав вітер самоцвіти
Блищать на сонечку дерева і трава.

А дощик радісно шумить шумить співає ,
Кап-кап, кап-кап свою мелодію мелодію дощу
Біжать струмочки всюди по дорогах,
У них своя мелодія своя
.

Не довго ще дощику капать ,
Веселка на небі зійшла ,
Неначе віночок із квітів,
Всі фарби зібрала вона .

А дощик шумить і співає ,
Кап-кап, кап-кап і капає всюди вода,
Біжать по дорогах струмочки ,
А далі вже ціла ріка .

А дощик все падає менше і менше ,
Пусти погуляти ти мамо мене ,
О мамочко, люба, як сонечко світить,
І радісно птахи щебечуть пісень.