Queen The Show Must Go On

Татьяна Ашапина
 Empty spaces- what are we living for?
Abandoned place- I guess we know the score.
On and  on!
Does anybody  know  what we are looking for?
.
Another hero – another mindless crime
Behind the curtain, in the pantomime.
Hold  the line
Does anybody want to take it anymore.
The show must go on!
The Show must go on! Yeah!
Inside my heart  is breaking,
My make-up maybe flaking,
But my smile, still, stays on.
.
Whatever happens, I'll leave it all to chance.
Another heartache- another failed romance.
On and on…
Does anybody know what we are living  for?
I guess I'm learning.
I must be warner now.
I'll soon be turning, round  the corner now.
Outside the dawn is breaking.
But inside in the dark I'm aching to be free!
The  Show must go on!
The Show must go on! Yeah, yeah!
Ooh! Inside my heart is breaking!
My make-up  is flaking…
But my smile, still, stays on!
Yeah! Oh, oh, oh.
.
My soul is painted like the wings of butterflies,
Fairy tales  of yesterday, will grow but never die,
I can fly m, friends!
 .
The Show must go on! Yeah!
The  Show must go on!
I'll face is with a grin!
I never giving in!
On with  the Show!
.
I'll top the hill!
I'll overkill!
 I have to find the will to carry on!
On with  the,
On  with the Show!
.
The  Show must go on.
.
КОРОЛЕВА ШОУ ДОЛЖНО ПРОДОЛЖАТЬСЯ
.
Для чего мы живём в пустоте?
Я считаю, мы знаем причину покинутых мест.
Я без конца спрашиваю:
''Кто-нибудь знает, для чего мы живём?''
.
Еще один герой, ещё одно безрассудное преступление
За занавесом в пьесе.
Всё это было много раз.
Никто этого уже не хочет?
Шоу должно продолжаться!
Шоу должно продолжаться!
Моё сердце разрывается от горя.
 Мой грим уже испорчен,
Но я всё равно улыбаюсь.
.
Что бы не случилось я рискну всё изменить.
Снова страдаю- снова не сбылась мечта.
Но я не сдаюсь.
Кто-нибудь знает, для чего мы живём?
Я смогу найти ответ на вопрос.
Сейчас я согреюсь.
Я скоро уйду отсюда.
За окном уже светает.
Но здесь в темноте я очень хочу быть свободным!
.
Шоу должно продолжаться!
Шоу должно продолжаться! Да!
Оо! Моё сердце разрывается от горя!
Мой грим уже испорчен!
Но я всё равно улыбаюсь!
Да! О о о!
.
Моя душа яркая, как крылья бабочек,
Вчерашняя сказка станет бесконечной.
Я лечу друзья мои!
.
Шоу должно продолжаться!
Шоу должно продолжаться! Да!
Я буду смотреть в лицо с усмешкой!
Я никогда не оставлю своё шоу!
.
Мои афиши будут везде!
Обо мне заговорит весь мир!
Я поведут всех за собой!
На своё шоу!
.
Ведь шоу должно продолжаться.