водитель трамвая

Макин Тоша
водитель трамвая
нажимая на кнопку
закрывает двери
и запускает на мониторах окон
супер реалити шоу
"Огни большого города"
от известного постановщика
господина Б.

=============================

водій трамваю
натискаючи на кнопку
закриває двері
і запускає на моніторах вікон
супер реаліті шоу
"Вогні великого міста"
від відомого постановника
пана Б.