Бажання Бога i Його дiтей

Людмила Дзвонок
Знеболювати, зцілювать серця! –
Бажання Бога і дітей Господніх.
Не ждуть грошей з товстого гаманця,
Покличте лиш і з’являться ж сьогодні!

Розкажуть вам, як зцілював Ісус,
Цим принесуть у серце сподівання,
Страх відведуть - не скажете «боюсь!»,
Навчать вас вірити, казати сповідання.

Від вас залежитиме тільки лиш одне:
Відкрити серце Господу відверто,
Не хтіти грішного, шукати неземне,
Йти шляхом святості упевнено і вперто!
                01.12.2012

Натхнення від Юрія Зозулі:
http://www.stihi.ru/2011/05/17/7397.

Картина из Яндекса.