Брехня

Роман Березовський
Ми робимо те, що повинні, коли ми закохуємося.
Ми говоримо, що ідемо і знаємо, що це не кінець.
Немає значення чи для себе чи для когось іншого.
Ми обманюємо одне одного усе життя...

Просто бути чесними, не грати на дві сторони.
Важко отримати довіру і дуже легко її втратити,
Не важливо чи для кращого, чи для гіршого.
Брехня ще нікому не стала подругою...

Ми живемо. Хтось лишається з нами на завжди.
Ми вмираємо. Когось закопуємо глибоко в середині.
Немає значення ким були ці люди для нас
Збрехавши раз вони не достойні більше нас!