бажання палке стине...

Виталий Ефименко
..моє бажання палке стине
я відчуваю ось воно загине
чому не тішать : твоє тіло ,руки,очі
і не  палають згубой серед ночі

..ти розлюбила ніжні  поцілунки
чекаєшь все від долі  подарунки
душа замерзла серед літа
крижаний холод ..а вона зовсім роздіта