8 березня

Геннадий Королёв
Цей березень прийшов до нас раптово.
Хоча на дворі – мороз і вітер,
Але Ви знаєте усе чудово:
Це Ваше свято. Де правди діти?

Його весь рік чекають з нетерпінням
Жінки й дівчата. Але, не смійтесь,
Його ще більш очікують хлоп’ята,
Малі  й дорослі (вони – всі діти).

Вони  чекають офіційну дату,
Щоб соромливість свою забути.
І привітати дівчинку кирпату
Чи запросити десь бізнес-вумен.