Я лише метеор...

Инусик Димитрова
Я  лише  метеор,  що  згорів  у  твоїй  атмосфері.
Як  та  зірка  потухша  на  широких  теренах  душі.
Це  властиво  лиш  тільки  моїй  чудернацькій  манері,
Десь  опівночі  з  чашкою  кави  писати  вірші.

Я  не  геній,  і  Всесвіт  ще  зовсім  не  знає  про  мене,
Я  не  вчений  і  зовсім  не  хочу  цього  звання.
Та  у  грудях  щось  б'ється  нестримне  й  шалене,
Що  примушує  встати  й  крокувати  щодня.

Вимираючий  вид  на  цій  відчайдушній  планеті.
Одинокий  романтик,  що  вірить  у  вічність  буття,
Що  шукає  кохання,  загублене  десь  в  інтернеті
І  опікшись    не  раз,  все  ж  чекає  на  це  почуття.

Я  не  ангел,  не  демон,  а  просто  людина,
Що  ненавидить  зиму  і  холодний  дотик  руки.
Для  когось-звичайна,  для  когось-  єдина,
Що  пускає  у  космос  свої  незвичайні  думки.