Свiтлина

Валентина Руда
Вплітаю роздуми у тишу…
Я зараз тут… на самоті…
Навколо день пейзаж напише
І мій портрет на його тлі…

Він закарбує мир і спокій,
І мрію, що горить в очах,
Щоб я згадала через роки
Цю мить, що згасла, мов свіча.

Душа, як  птаха стрепенеться,
Світлиною натхненна враз…
Воскреснуть десь глибоко в серці
Та мрія, тиша і краса!



02.12.2012 р.    м.Вишгород