Календарь мгновений

Александр Светлейший
Як осінню листя,
Кружляють всі дні,
Відведені Богом
Тобі і мені.
У вихорі часу
Закрутять вони
Й назустріч летять,
Як швидкі скакуни.
Життя швидкоплинне –
Солодкий нектар,
Все тоншає з віком
І мій календар.
Задумайся лише,
На мить зупинись,
До мене обличчям
Своїм повернись.
Немає дорожчих
На світі речей.
Ніж посмішка мила,
Твій погляд очей.
Тому і ціную
Я зустрічі мить,
І варто для неї
На світі нам жить.