Каламбур на беларускай мове - 42

Леонид Ганчаров
Каламбур каханай жанчыне пра любоўны напой

Мы ў расстанні з табой, нам тужліва  АД  ЧАЮ,
Ды не будзем пакуль паддавацца  АДЧАЮ.
Будзе зноўку сустрэча, сябе мы НАПОІМ
Дах зрываючым , чуеш,  любоўным НАПОЕМ.
*****

Каламбур любимой женшине о любовном напитке

Мы в разлуке с тобой, нам тоскливо  от чая,
Но не будем пока поддаваться отчаянию.
Будет снова встреча, себя мы напоим
Крышу срывающим, слышишь, любовным напитком.