Я вас кохаю i люблю

София Аугуст
Э добрі люде на землі
В житті бувають перевороти.
Чи то зимою чи восени
Ми пишемо все нові коди.

Ми з ними разом крізь печаль
Ми з ними разом крізь незгоди
Ми можемо перебороти даль,
Якщо не згубимо тієї мови.

Ми бережемо їх любов,
Те що на серці-не зітреться.
Я поринаю з вами знов,
В мрії, потоками несуться…

Я вас кохаю і люблю,
Як в перший раз в вагон сідаю,
Як в перший раз я відчуваю
Справжнє життя і наяву.

Я вас кохаю і люблю…