Дорога мрiй

Валентин Коноваленко
Якщо мрії зникають в пітьмі.
І бажання- як зорі тьм'яніють.
Все зникае незнаеш чому.
Все що знав ти- тебе вже не гріе.
Не журися, себе віднайди.
Ти творець свого щастя і долі.
І упевнено йди по щляху.
Піднімаючі очі у гору.
Тих людей що пригнічують так.
Ти залиш, бо вони твоя слабкість.
Ну а тих кто навіки в думках.
Збережи і не дай їм упасти.
Пам'ятаеш дитячі пісні.
Ті що сердце твое зігрівали.
Про мандрівки в далекі світи.
Це бажання усі перейняли.
Подаруй свою радість усім.
Подаруй їм веселку цікаву.
Щоб бажання мов камінь міцний.
Вам дорогу до мрій будували.