Продовження

Александр Зубрий
Перший вірш нової збірки.

…З чого розпочати сторінку нову?
З іронії, лірики, роздумів, жартів?
З того, що у мріях? А чи наяву?
Чи, може, писати і зовсім не варто?

Свідомість, немов осцилограф душі,
Фіксує якісь коливання емоцій.
Це свідчить про те, що бажання-рушій
Мене понесе в поетичнім потоці.

І хто його знає, куди припливу.
Де буде той берег, якого пристану?
Цим віршем я хочу почати главу,
Скінчивши яку, "зодягнусь у сутану".

Тому ж бо, фіксуючи в творах думки,
Які наловлю у життя водоверті,
Облишу іронії списи стрімкі,
А сіттю рибалки зроблю я відвертість…

02.12.12.