Час

Красный Саня
Над часом проведемо досліди
Послухаємо теорії філософів
Час це прозора матерія
Безліч натягнутих паралельних критеріїв

Кажуть хто згаяв годину в пусту
Той не дійшов на буденну війну
Проти сіруватої рутини
Яка пожирає нас невпинно

Хтось на когось чекає
Хвилини хаотично блукають
На ручних сувенірах
Сучасних мобільних телефонах

Час веде стрілку рухом
Коли не видко залишаються звуки
Вимір піщаного  часу
Життєвий вибір  авто, напрямку руху і швидкісної траси