Роби щось

Красный Саня
Закрий писок
Занеси план у список
Що хочеш змінити в житті
Рухатись прямо чи занурити планку в багні

Знай свою міру
Вріж скільки відміряв
Людям так просто не щастить
Вони не чекали потрібну мить

Коли нарешті стане краще
Опадають календарні дати, виживати стає все важче
Життя це не гра у покер
Не завжди на картах випадають тузи чи джокер

Помилки трапляються
Але то мудрість набирається
Варто зрозуміти
Чергові падіння це майбутні зліти

Ніколи не шукай подяки
Серед сірого натовпу
Яскравий вказівник поразки
Вигадані тверді від мазки

Надують дубову кригу
Для себе юначе розгорни свіженьку корисну книгу
Черпни мотивацію це потужна енергія
Реальністю оживають жорстокі гіперболи