Б лорусь-Рос я...

Дмитрий Рудаковский
Як часто ми
улюблених,ми
втрачаємо
І Білорусів,і чудових
Росіян,
І я іноді зовсім не
помічаю,
Всієї краси земної
Всієї краси.
І я іноді зовсім не
помічаю,
Всієї краси земної
Всієї краси.
Ми вдячні доблесної
Росії,
Ти нам сестра
навіки,назавжди,
І я спокій часом
знаходжу,
Коли живе,цвіте моя
країна.
І я спокій часом
знаходжу,
Коли живе,цвіте моя
країна.
Білорусь-Росія світ
добра,
Білорусь-Росія два
вогню,
Я бреду по світу без
кінця,
Я все маренні,всі без
кінця.
Ми пам'ятаємо
страшний сорок
перший рік,
Ми пам'ятаємо всі
криваві тіла,
Спасибі вам солдати
за любов,
До рідної землі.
До рідної землі.
Білорусь-Росія світ
добра,
Білорусь-Росія два
вогню,
Я бреду по світу без
кінця,
Я все маренні,всі без
кінця.
Я часто Господа
молюся,
За мир,добро і
доблесну Русь,
Поки Всевишній дарує
нам любов,
Ми всі живемо,
Ми всі живемо,
Ми всі живемо!!!