Не моя

Михаил Дубривный
Ти з’явилася у моєму житті
И певно, що не дізнаюсь ніколи
Де знайти від серця ключи
Щоб не впасти до холодного долу

Так не моя у цому житті
Так я не буду ніколи с тобою
Але так тяжко від тебе піти
Чому я забути тебе не взмозі

Все те що бажаю,  у пристрасті ти
Роки без сліду у сонці згорають 
Ти зараз десь, поруч із ним
Нехай він тебе, теплом зігрівае

Час не має владу, не мають вітри
Так необачно до тебе торкаюсь
Посміхаєшся, дитячі вірші 
Як же мені ти подобаєшся, 
Кохана, так саме ти 

Знаєш мої почюття, і не впинно
В твоїх очах, безмежно красивих
Я можу торкатися твого тіла,
Наче ти цього не хотіла