Чи пам ята ш любий друже

Виктория Мотрунич 2
Чи  пам’ятаєш,  ти  мій  любий  друже?
Прощання  нашого,  останню  мить.
Тебе  люблю  я,  і  сумую  дуже,
Так  сильно,що  аж  серденько  щемить.

Чи  пам’ятаєш,  як  ми  розлучались?
Знали,  що  ця  розлука  на  віка...
Ми  розуміли  це.  Та  розпрощались.
І  зупинилося,  з  тих  пір  моє  життя...

Не  передати,в  сердці  моїм  болю.
Не  передати,  печалі  у  душі....
Я  крадькома,  оплакую  ще  долю.
І  тішуся,  що  стрілися  в  житті.

Ти  відпустив  мене,  а  я  пурхнула,
неначе  пташка  з  рідного  гнізда.
Роки  пройшли,  печаль  моя  заснула.
Але  душею  й  серцем,  я  твоя.

Прости  мені,  мій  любий  друже,
що  розлучило  нас,ось  так  життя.
Тебе  люблю  я,  і  сумую  дуже,
ти  просто  знай,  що  я    твоя…