Ф1лософ1я

Иннеса Саввина Свица
Пташка хотiла летiти на небо,
Хотiла i летiла,напевно iй було тяжко
А може цегла була занадто важка,
А вона всерiвно злiтала,
Бо небо ii манило,
Бо вона пташка неба...
Так i люди живуть,
Бо вони на все мають право,
Як жити своэ життя з всiма прикрощами...
Бо люди, тоже птицi i вони лiтають
i вiра в усiх рiзна,а БОГ вiн эдинний!!!
i мрii будуть вiчно з нами жити...

 Образ с инета....