Зима - казка

Владимир Довгун
Зима зараз казкова наступає.
Снігом білим нас усіх вітає.
Ось кружляють ті сніжинки.
Для моєї рідненької дитинки.
Морозець десь такий взявся.
За комірець він так чіплявся.
Лише комірець він досягнув.
На дитинку саму не зазіхнув.
А з морозцем сніговик завітав.
Дивіться щоб він не розстав
Він радість дитині принесе.
Він темною нічкою не засне.
А он де скаче зайченя біленьке.
Воно таке прекрасне і маленьке.
А поряд на тій гілочці ялини.
На сніжку сліди осталися совині.
Ні, не бійтесь ви мої дитятки.
Сова не буде їсти вже зайчатки.
У цю чудову та казкову зиму.
Всі звірі перетворилися у родину.
Ось руда лисичка до нас прийшла.
До нашого зайчинятка підійшла.
І з ним почала радісно скакати.
Нас з зимовим красивим днем вітати.
А он ведмедик з барлоги виповзає.
Синичка йому на спинку присідає.
І вовченя до нас хутко так біжить.
На руки ви його мерщій візьміть.
Дивіться, і білочка горішки несе.
А он де олень прекрасний поволі іде.
Ось так звіряток багато позбігалось.
Так як казкове свято розпочиналось.
Подивіться на сніжинки чудесні ті.
Як мерехтять вони немов вогні.
То світло від них так відбивається.
Коли сонечко привітно посміхається.
Так розпочинається зима казкова.
Для всіх нас стала вона чудова.
Вітання зими нам звірі так несуть.
Всі дерева та звірі цим живуть.
Така радість навколо нас витає.
Казкова зима свій шлях розпочинає.
Подивіться навколо дорослі та дітки.
Які на вікні мороз малює гарні квітки.
Наступає чудова така пора для нас усіх.
Дід мороз наповнює дарунками свій міх.
Подарунків буде дуже так багато.
І ми будемо святкувати так завзято.
Ось казка розпочинає свій сюжет новий.
Він такий грайливий та досить простий.
Здавалось, зимою все навколо завмирає.
Та казку цю насправді мало хто помічає.
Насправді то лишень казочки новий початок.
Для всіх людей, рослин, звірів та зайчаток.
Давайте разом зимі казковій порадіємо.
Про прекрасне в нашому житті помріємо.
Усі мрії наші скоро точно збудуться.
Люди суму та жахів своїх позбудуться.
Цей прекрасний дивний світ нас так вітає.
У цій зимовій казці сонце привітне сяє.
Морозець нас трохи за щічки пощипає.
Сніговичок наш радісну пісню заспіває.
Це казкова зима, тут все можливо.
Лишень вірте дітки, ви в це диво.
Воно світу дзвінку радість принесе.
І всесвіт новий танець розпочне.