Поздоровлення Вчителя з ювiле м

Наталия Веселицкая
C признательностью и благодарностью
Геннадию Трофимовичу Заднепряному
в связи с 70-летием

Оставляет Ластик
Лучшие моменты –
Жизни быстротечной
Выдает патенты:

С правом быть счастливым,
Любящим, любимым,
Покорившим горы
И Судьбой водимым.

Если в этой жизни
Допустили к детям,
Значит, подарили
Все цветы на свете.

Значит, оценили
Высоко по праву
И в ладони Света
Налили по нраву.

Кто такой Учитель –
Всем известно людям.
Да, такого друга
Сердце не забудет.

Оставляет Ластик
Лучшие моменты,
Карандаш рисует
Вам аплодисменты!

**********************

З вдячністю і подякою
Геннадію Трофімовічу Задніпряному
у зв’язку з 70-річчям

Залишає Ластик
Кращі нам моменти –
Та в житті, що плине,
Роздає патенти:

З правом на Кохання,
Щастя, Перемогу
По Стежині Долі
Вирушить в Дорогу.

Якщо допустили
До дітей Вас, друже,
Знайте Ви, що Небо
До Вас небайдуже.

Отже, оцінили
Високо, по праву
Та в долоні Світла
Додали за нравом.

Хто же такий Вчитель –
Всім відомо людям.
Так, такого друга
Серце не забуде!

Залишає Ластик
Кращі нам моменти –
Олівець  малює
Вам аплодисменти!