Dogrulari Konusmak

Просто Зиля
Bazen Zorda Olsa,
Her zaman Dogrulari Konusmak En Dogrusudur.
Ancak, Dogrulari Konusmak icin Bile,
En Azi iki Kisi Gerekir,
"Biri Dogru Soyleyen,
Biri de Dogru Anlayan.!