Avucunla dokun bana

Просто Зиля
Avucunla dokun bana.
Sicak vucudumun kivrimlarin tekrar et.
Opucuklerle ve hafif iniltiyle beni titret.
Istekli govdem ellerinde kivranip ates gibi yansin.
Iktidarli gozlerini almadan, icimde disi kurdu uyandir.
Sonsuza kadar tutkulu sicak tenimizin dansin devam edelim.


Turkce siirler. Sadece Zile

resim benimdir