Utanmadan istiyorum

Просто Зиля
Seni gormek, duymak,
Sana dokunmak istiyorum.
Sevgini, sefkatini,
Siddetini istiyorum.
Her seyi gercek
Olmasini istiyorum.
Parmaklarinin uclari
Yorgunlugumu atsin istiyorum.
Nazik, endiseli,
Utanmadan istiyorum.
Ne yazik – imkansiz!
Ama istiyorum.



Turkce siirler. Sadece Zile

resim benimdir