Kucakla beni

Просто Зиля
Kucakla beni, ben bir az yorulmusum
Ozur dilerim mutlulugumu sende
Hemen tanimamisim
Ozur dilerim cok aramisim
Sanki ruyamda gibi yasamisim

Sakla, saril, isit acele
Yagmurdan, Insanlardan, ruzgardan
Sert golgelerden kuru beni
Sensiz bir adim bile yapamam

Sikica sefkatle tut beni
Tornado, tsunamilerden koru
Gunah olmadigindan emin ol
Bu duygu ve aramizdaki mutluluk...

Yalvariyorum, kucakla beni…




Turkce siirler. Sadece Zile

resim benimdir