Senin kollarinda uykuya dalmak istiyorum

Ïðîñòî Çèëÿ
Senin kollarinda uykuya dalmak istiyorum…
Guclu, sicak, nazik ve guvenli…
Yuzumdeki hafif bir gulumseme ile…
Ozgurlu ve dikkatsizlikli…
Korkma… Ben kacacak degil ya…
Boyle bir asktan nereye gidim…
Benim kalbim artik senin…

Senin kollarinda uykuya dalmak istiyorum…
Sen…  Benimkilerde…  Bizi melekler koruyor…
Mutluluk – iki kisilik porsiyondur…
Baska turlu hic olmuyor…

31.10.2012


Turkce siirler. Sadece Zile

resim benimdir