Кръговрат

Дима Политова 2
стрелките
измамно пълзят
часовете стенат -
вибрации
между деня и нощта -
светлини
тревоги
зарево
и всичко се върти
живей
сладостта е в пътя
извървян...

утре пак е ден
ще носиш следите от рани
а усмивката ще скърца
с писклив дискант...