Стомилась

Мохнатая Анна
Вже не витримую.Стомилась.
З повітря замки будувать.
Здається,знову помилилась...
І помилки мене не вчать.
Сім місяців минуло.Досить!
Я їх в тумані прожила.
А серце виправдання просить-
Йому його я не знайшла...
Він досі сниться.Я вагаюсь.
Можливо,написать листа?
Та добре,вчасно зупиняюсь-
Хто я Йому тепер така?