Коханiй

Дмитро Безкровний
Погляд гарячий, теплі долоні,
Наче квітки на скелястому склоні.
Тиху безхмарність світанку ясного
Я зустрічатиму з сонячним богом.

Сонце, прокинься, розкинься над небом.
Так, я ще тут, я чекаю на тебе.
Хочу відчути твій подих гарячий,
Бути постійним, бути  терплячим.

Дотик твій, буцімто перше проміння,
Очі ясні, мов коштовне каміння.
В думці тебе намагаюсь відчути,
Щирі слова твої знову почути.

Навіть хай просто пройтись наодинці,
Радісно стріти тебе на зупинці,
Ніжно затиснути руки на скронях.
Погляд гарячий. Теплі долоні…

4.12.12.