Колискова

Анна Лындина
Спи, моя крихітко,квітки поснули,
Спи,мій малесенький,спати пора.
Мишка сірЕнька й та навіть заснула,
Затишна,мабуть,у мишки нора.

Спить і ведмедик у теплім барлозі,
Бачить ведмедик чарівнії сни:
Бачить велику колоду із медом,
Стиглу малину,суниці смачні.

Тож закривай, мій малесенький,очі,
Казочку добру побачиш у сні.
Котик під боком тихенько муркоче,
То він співа колискову тобі.