Свiт став без тебе сумним...

Анна Лындина
Світ став без тебе сумним,
Прісним і неяскравим.
Зникли кудись кольори,
Сірими стали трави.

Дощик сіренький б’є
По квітах безбарвних, сірих.
Й не знаю: я є ,чи не є?
Світ став мені не милим.