Пташки так радiсно спiвають...

Анна Лындина
Пташки так радісно співають,
А бач: на дворі ще ж зима.
І хто ж це їм повідомляє,
Що йде до нас уже весна?

Іще і снігу по коліна,
Іще мороз щипа за ніс,
А пісня вже пташина лине…
І хто їм звістку цю приніс?

А може їм згори видніше?
Вони ж бо он аж де летять.
А звідтіля мабуть зручніше
Барвисту Весну виглядать.