Зависшее ветром

Вячеслав Толстов
Bob Dylan
Blowin' in the Wind

How many roads must a man walk down
Before you call him a man?
How many seas must a white dove sail
Before she sleeps in the sand?
How many times must the cannonballs fly
Before they are forever banned?

The answer, my friend, is blowing in the wind,
The answer is blowing in the wind.
***
 Зависшее ветром

А Сколько исходит дорог человек,
Да, прежде чем сможет им быть?
А Сколько соцветий пчеле облететь
Да, чтобы нектар раздобыть?
А Сколько снарядов должно пролететь,
Да, чтоб их навеки забыть?

Ответ, друг мой, в воздухе, не на земле,
Ответ зависает во мгле.