Кохання

Виктор Гапоненко-Галущак
Мрiю я кохання мати,
Те, яке не можливо вiдняти
I щоб було воно, як у вiснi,
Лише зiмною на бруднiй землi.

Щоб, моя люба кохала мене
Як, рiдна матiр кохає лише!
Щоб, вона мрiяла бути зiмной
Також, як я бажаю цього.

Бiльш для кохання немає мети:
То, що кохання одне на землi
Те за-ради якого, б`ємося ми,
То, щоб; во'но бу'ло лишь нашим завжди.

   17.11.2004рiк.