***

Олександр Музика
п'янію лише від одного твого погляду,
блиск твоїх карих очей западає в бездну
моєї душі, перевертає все там догори дригом.
лише один погляд - й вина не треба.

що вже говорити про всю тебе?
про твої губи, руки, ніжний стан,
такі кохані мурашки по твоєму тілу..
я ладен впасти в екстаз!

люблю грати по твоїх ребрах,
бити ніжно губами по тілу.
у тобі все мені солодке і кохане,
до болі рідне і бажанне.