***

Олександр Музика
ти вбила в мені все,
ти взяла мене і скинула
з шістнадцятиповерхівки,
неначе непотрібну рояль.
ти зімняла мої почуття,
тепер вони десь там, на смітнику.
а я порожній як твої очі.
нема вже сил терпіти.
скинь мене!