Навiщо я знову тверезий

Сергей Сергеевич Радченко
Навiщо я знову тверезий,
не можу спинити ходи.
Шукаю загубленi тези,
якi розчиняють слiди.

Думки наче проклятi хмари,
вiд вiтру летять в далечинь.
Самотнicть подiбна кошмару,
який душу кличе у тiнь.

Я можу змiнити подiї,
але спроба надто легка.
Це все як затриманi мрiї,
та час невгамовна рiка.

Минуле здається майбутнiм,
усе знову йде шкереберть.
Так важко здаватись присутнiм,
коли ти тендiтний на чверть.(4.12.12)