Сон

Наталья Гарач
Знову вечір прийшов...
Опустився так тихо і ніжно...
Знову вечір прийшов, але ні - не для мене...
А вночі снилась сукня мені білосніжна,
Й чувся плач - за небіжчиком голосний лемент


Знову вечір прийшов...
І думки полетіли до тебе...
Знову вечір пройшов...
Промайнув, наче його не було...
Темна ніч й знову лемент, страшний отой лемент
І моя...труна тут, а душа десь майнула...


Полетіла вона, полетіла на крилах до тебе...
Полетіла вона і... назад повернулась.
Ти з другою живеш? Ні, не треба
сльози лить... Витри їх!!! Та в сльозах я проснулась