Иллюзия Забот

Олег Буйницкий
Ілюзіі  адчуванняў. Ілюзія клопатаў.
 
Зацягнула кругавЕрць
спраў нязрОбленых…
Можа плюнуць,
ды й сядзець,
крыху згОрбленым?
Мо,маўляў,
жывЫ я лЕдзьве…
Працай дужа стомлены…
Адчапіціся! Ня лезьце!
Чуць прылёг – успомнілі!
Ды, і справы адпачнУць...
Не згніюць,не зваляцца!
Скарг ад іх нам не пачуць,
то,з чаго ж  мне маяцца?
А я на справы пагляжу.
Працы План – нялішняе!
А пакуль я паляжу –
справы зробіць іншы...
*+*
4 снежня 2012г.
(** клопаты – заботы; справы – дела; крыху – немножко;
мо маўляў – вроде бы; ледзьве –чуть; адчапіцесь – отцепитесь; праца – труд; адпачыць – отдохнуць; скарга – жалоба;
іншы – другой).