М! й р! дний край

Яна Ковалева
Люблю свій край,
Та так люблю,
Що так ніхто не любить.
Люблю як мати дитинча,
Обніме, приголубить.
Люблю лани, люблю поля,
Гаї, степи і ріки.
Бо це найкращая земля
І буде так навіки!
Бо Україна- це моя,
Моя, моя Держава.
Співають пісню солов'ї в гаях-
Це їй на славу.
І славлю я свій рідний край,
Бо він з усіх найкращий.
Широкий степ, зелений гай
Я не зміню нізащо.

                2004р.