Золоте свято..

Леман
..золотом мрії сягнули небес..
щастям засяяли в подумках очі..
піввіковічний сягнув ювілей..
що наближав вас щоденно..щоночі..
..тато..матусю..рідненькі..кохані..
дякуєм долі..вклоняємось низько..
за теє щастя-що ви з нами разом..
поряд..завжди..близько-близько..
..серцем..душею..у подумках..в долі..
разом крокуєте нас зігріваючи..
в щасті..у бідах..ви знов таки разом..
поглядом ніжним і серцем палаючим..
..золотом вам не стелилася доля..
та найбагатші своїм ви коханням..
золото в ваших серцях..в ваших душах..
щирих та ніжних зізнаннях..
..день за днем..крок за кроком..роки за роками..
вас вели через втрати..придбання по долі..
щастя та радість даруючи рідним..
в чумацькій родині..в сімейному колі..
..вас поважають знайомі та друзі..
ви ветерани у долі та в праці..
ніжність свою зберегли ви в долонях..
подих надії у серцях гарячих..
..наші ВАМ щирі родинні вітання..
низько вклонімося ВАМ щиросердно..
і побажання-завжди бути з нами..
в щасті..здоров`ї..та йти поруч твердо..