Паперов! кораблики

Яна Ковалева
Паперові кораблики-мрії
По бурхливій пливуть воді.
Я плекаю в душі надії,
Щоб здійснились в моєму житті.
В мої сни приходять феї.
Гордий лицар на білім коні.
Відкриваю я їм двері,
Посміхається лицар мені .
Та життя - це не геть казка.
І в житті все інакше не так.
А людська доброта і ласка
Враз зникає кудись чи не так?
Ви почуйте мене, люди!
Ми на світі лиш раз живем
То ж давайте ми добрими будем,
І по чистій воді попливем.
Паперові кораблики-мрії
Загубила бурхлива вода.
Я плекаю в душі надії,
Вірю в те, що ще є доброта.

                2004р.